onderdeel van De Office trainer 

Wij verzorgen professionele Microsoft Office PowerPoint presentaties voor de zakelijke markt.

Wat wij doen

Wij ondersteunen bedrijven met professionele presentaties. 

MKB

Wij voorzien middel- en kleinbedrijf van een maatwerkpakket in PowerPoint. Zo kunt u uw bedrijf te allen tijde op een professionele manier etaleren. U leert aan de hand van sjablonen zelf uw professionele presentaties samen te stellen.

Middel & Groot bedrijf

Uw bedrijf op een professionele manier presenteren met dit maatwerkpakket. Uniformiteit uitstralen en uw personeel de mogelijkheid bieden om snel hun presentatie voor te bereiden. Wij bieden trainingen aan voor uw personeel.

g

Maatwerk

Niets is te gek! Wij zijn gek van PowerPoint en kunnen uw bedrijf op de juiste manier positioneren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u door ons verrassen met een bak koffie.

Wij zorgen voor maatwerk en oplossingen

Waarschijnlijk komt dit praktijkvoorbeeld je herkenbaar voor: je hebt een bedrijfspresentatie en je wilt deze ondersteunen met een PowerPoint. Je kijkt er al tegenop want je hebt wel een idee hoe je dit moet doen maar je bent niet 100% zeker. Uiteindelijk begin je er toch aan en een aantal uren verder is het dan gelukt om een eindresultaat te bereiken na veel gezoek, proberen en misschien wel irritatie.

Hoe fijn zou het zijn als je deze activiteiten zou kunnen uitbesteden? Wij bieden Ik bied hiervoor maatwerk aan en u ontvangt een korte uitleg over hoe je het eenvoudig aan kunt passen. Een eenmalige investering die zich zeker terugbetaald. Dit bespaart jou een hoop tijd, tijd die je aan belangrijke activiteiten kunt besteden!

Mocht je interesse hebben in onze diensten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en voorwaarden te bepreken.

Projecten

Tevreden klanten

Lopende projecten

Bakken koffie

Onze Klanten

Dit is waar wij goed in zijn!

Praktijkpakketten

01

Bedrijfspresentaties

Je hebt al behoorlijk wat klanten en gaat je klantenkring uitbreiden. Je hebt een pitch of presentatie om indruk te maken op je nieuwe klanten. Ga je zelf gefrustreerd werken aan een PowerPoint presentatie? Of wil je echt indruk maken op jouw potentiële klanten?

Met dit praktijkpakket ben je klaar voor de komende presentaties. Wij maken de professionele presentatie volledig op maat en bespreken de presentatie nadat het afgerond is. Wat kun je van ons verwachten:

  • Gebruik van passende animaties en overgangen
  • Gebruik van fotografie en design
  • Gebruik van media en andere uitingen
  • Verschillende designs (templates) om toe te passen op dia’s
  • Een creatief proces om jouw bedrijf goed te presenteren
  • Een professionele PowerPoint presentatie naar jouw wens

02

Templates / sjablonen

Jouw werknemers presenteren veel en telkens lijkt het weer een uitdaging om eenheid binnen het bedrijf te creeren. Het gebruik van foutieve logo’s, kleuren en jargon. Jouw personeel ondersteunen en je goed profileren? Ook hierbij kan PowerPoint helpen!

Middels dit praktijkpakket kun je jouw personeel met een gerust hart acquisitie laten plegen:

  • Iedereen in het bedrijf spreekt dezelfde taal
  • Professionele templates voor jouw personeel

Ook hierbij is het mogelijk om specifieke bedrijfscasussen te bespreken.

03

Van presentatie naar conversatie

Ons topproduct is een add-on in PowerPoint. Wij maken jouw presentatie een conversatie door slimme toepassingen te implementeren waardoor je met je publiek in contact komt. Geen saaie presentaties meer, maar toehoorders erbij betrekken.  

In dit praktijkpakket maken wij een bedrijfspresentatie op maat waarbij we het publiek echt laten participeren. Middels hun mobiel kan het publiek stemmen of feedback geven. Deze gegevens verzamelen wij en krijgt u na de presentatie mooi in beeld. Hoe waardevol is het voor jou om te weten wat jouw publiek of klanten denken?

 

Vertrouwd aan het werk met Micrsoft PowerPoint door onze persoonlijke benadering en maatwerk

Genomineerd voor Ondernemersprijs Peel & Maas

Met enorme trots heb ik op 23 juni bekend mogen maken dat ik ben genomineerd voor de Ondernemersprijs Peel & Maas 2019. Enorm trots omdat ik in een prachtig rijtje sta van medegenomineerden, niet alleen dit jaar maar ook voorgaande jaren. Ook enorm trots als blijk van erkenning van de weg die ik ben ingeslagen.

 

Op woensdag 30 oktober zal in Dok6 bekend worden gemaakt wie zich Ondernemer van Peel & Maas 2019 mag noemen. Tevens zal tijdens deze avond worden gestemd voor de Publieksprijs welke op dezelfde avond wordt uitgereikt

 

Ik ben druk bezig met alle voorbereidingen en kijk uit naar woensdag 30 oktober!

REFERENTIES

Onze trots!

“Jeroen zijn uitleg was erg duidelijk. Alles werd stap voor stap uitgelegd en hij nam ook echt de tijd voor je.
Wat ook fijn was is dat we het lesmateriaal digitaal meekregen. Zo kun je het altijd nog even nakijken als je het niet meer weet.
Verder heeft Jeroen ook nog een soort nazorg waarbij je na een tijdje ook nog bij hem terecht kunt voor eventuele vragen.
Aanrader!”
Annelies Roskam

Foto-id

“Goede en rustige locatie, klein groepje(4 mensen) dus alles werd duidelijk en rustig uitgelegd, Jeroen ging ook dieper op de vragen in en werd stap voor stap uitgelegd hoe het werkt.”

Shirley Vaes

Mister en Misses

ELKAAR ONTMOETEN MET
EEN BAK KOFFIE?

Mocht je interesse hebben om vertrouwd aan de slag te gaan in Excel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mocht je interesse hebben om vertrouwd aan de slag te gaan in PowerPoint? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Office trainer | KVK 75506416 | BTW nummer 8603.06.422.